Összefoglaló a magyar diákoknak,
a bécsi felsőoktatás elkezdéséhez 2024 -ben!

Leendő bécsi diákoknak széles körű tanácsadást nyújtunk a városi és az egyetemi életbe.

Bécsben továbbtanuló diákoknak: a szükséges felsőoktatási ügyintézéseiket gördülékenyen, s folyamatosan intézzük / elintézzük, még a Covid-19 időszakban is!

Weblapunkon, az adatok ellenőrzése és frissítése: 2024.01.01.

Valamint segítséget nyújtunk a gyorsabb és pontosabb, valamint, a hatékonyabb ügyintézés érdekében, s nem utolsó sorban költségtakarékosságot is figyelembe véve segítünk beilleszkedni, akik a külföldi továbbtanulást választották Bécsben!
Ebben segítséget nyújt a tökéletes helyismeretünk és a kiváló szakértelmünk.

Továbbtanulás a bécsi felsőoktatásban!

Felkészítjük a hozzánk jelentkező diákot, hogy a céljait a rendelkezésre álló lehetőségeknek megfelelően gondtalanul elérje, s elkezdje a tanulmányait egy olyan bécsi felsőoktatási intézményben, amelyet szeretne, amely számára a legmegfelelőbb.

Mit érhet a diplomája, mennyire piacképes? Milyen jövedelemre számíthat?
Bemutatjuk mit érhet el a választott szakirányban, milyen élet várja Bécsben.

Hogy néz ki a város, hogyan néznek ki az egyetemek, milyen a diákélet, milyen a megélhetés, milyen a szállás, s hogyan tud valaki diákmunkát vállalni.

Nem titkoljuk a nehézségeket, amik leküzdhetők egyedül is (több-kevesebb sikerrel és nehézséggel), de segítséggel, (helyi nyelvismerettel, kapcsolatokkal) támogatással, mentorálással, sokkal könnyebb – sikeresebb és anyagilag is sokkal kedvezőbb.

Mi szükséges hozzá? Mikor, milyen határidőre (!), milyen módon szükséges a dokumentumokat előkészíteni a felsőoktatási tanulmányok megkezdéséhez.
Hogyan kell elkezdeni (akár már 11.-ben), mikor, milyen módon, milyen dokumentumokkal, milyen kezdeti költségekkel?

Megtalálni az ügyintézőket, egy nagy és ismeretlen város különböző pontjain.
Amennyiben nem sikerül mindent munkaidőben elintézni, akkor maradni kell másnapra- harmadnapra, s ez jelentős pluszköltség.
Azaz, ha bármilyen szükséges dokumentum kimaradt, vagy nem jó a fordítás, vagy egy aláírás lemaradt (pl.: szülő, vagy hozzátartozó), vagy éppen nincs meg ami ott derül ki.
Akkor nem lehet ott már tovább ügyintézni semmit, vissza kell menni újra-újra egy új időpontban.

Ezt megelőzően a személyes tanácsadás alkalmával:

A bécsi felsőoktatásnak megfelelően a magyarországi gimnazista / jelentkező diáknak kell: egy bécsi felsőoktatási szakot kiválasztania, az érdeklődési körének megfelelően.

A szükséges okmányok előkészítése, jelentkezési folyamat elindítása, lakhely ügyintézés.
Mindenben segítség nyújtunk a hozzánk jelentkező diáknak.

Keressen Minket bátran, bizalommal!

Felkészítünk, hogy gondtalanul fogjál neki az Egyetemi tanulmányaidhoz, mindig lesz egy csapat melletted, akire számíthatsz: a becsidiak.hu csapata és baráti köre!