Az egészségügyi bizonytalanság ellenére folyamatosan folyik az online és a lehetőségekhez képest a normál oktatás Bécsben, viszont a következő félévhez kapcsolódó: határidők, jelentkezések, felvételik az induló félévben a normál és/vagy online módon, de sokkal szigorúbb rendszerré alakult át!

Weblapunk (Bécsi egyetemekre való jelentkezés) oldalán, az adatok ellenőrzése és frissítése: 2023.01.02.

Bécsi felsőoktatási felvételi 2023 -ban:

A korábbiakhoz viszonyítva az egyetemi felvételivel kapcsolatban jelentős változások vannak, de naponta kapjuk az információkat az egyetemektől.

Jelenleg érvényben lévő rendelkezések alapján leendő diákként több engedélyre van szükséged a folyamatos Covid-19 szűrések okán Bécsbe, viszont csapatunk helyben van és naprakészek vagyunk Bécsben minden számodra fontos információval, hogy sikeresen elkezdhesd a felsőfokú tanulmányaidat Bécsben!
Egyáltalán nem mindegy, hogy az ügyintézéssel kapcsolatban hogyan és mennyire hiteles forrásból jutnak el hozzád az információk.

Naprakész hírek a bécsi felsőoktatásról:

A naprakész híreket, a koronavírus okozta változásokkal kapcsolatban: veled is megosztjuk, így minden tekintetben felkészült lehetsz.

Akár a felsőoktatási felvételi, vagy a lakhatás, és diákmunka, illetve a hivatali ügyintézések terén jelentős időt, s költséget tudsz megspórolni segítségünkkel.
A bécsi lakosság és diákok rendre betartják az élhető szabályokat, amin a hatóságok fokozatosan lazítanak amikor lehet.

A jelentkezési határidőket várhatóan nem befolyásolja a jelenlegi vírushelyzet (de nagyon pontosan, s hiánytalanul fel kell készülni rá), viszont egyes dolgokban az Uni Wien, WU, FH Wien, TU, stb… egyetemek külön is hozhatnak egyéni rendelkezéseket a vírus idején, ezeket jó napra készen tudni, s mi ezt veled megosztjuk!

Felkészítünk, hogy gondtalanul fogjál neki az Egyetemi tanulmányaidhoz, mindig lesz egy csapat melletted, akire számíthatsz: a becsidiak.hu csapata és baráti köre!