Bécsben szeretnéd elkezdeni az egyetemet?

Segítünk neked, hogy sikerüljön!
Az osztrák felsőoktatás talán nem is drága!

Weblapunkon, az adatok ellenőrzése és frissítése: 2024.01.01.

Amikor felmerül benned a gondolat, hogy milyen jó lenne a középiskola, vagy gimnázium után egy külföldi – bécsi egyetemen folytatni a tanulmányaidat, biztos eszedbe jut az is, hogy ez mennyibe fog kerülni. Sokan nem tudják, hogy például az osztrák egyetemek bizonyos szakjaira akár felvételi nélkül is be lehet kerülni, a tandíj jelentősen támogatott és ha a kinti életedet okosan szervezzük meg, egész alacsony költségből tanulhatsz.

A jövőre nézve egy nagyon értékes nemzetközi tudásra teszel szert már az első naptól kezdve, s a diplomád megszerzése után egy világ vár téged az új tudásoddal! Érdemes ezen a lehetőségen elgondolkodnod.

Mi a teendő:

amikor Bécsbe szeretnél jelentkezni? Segítünk neked, hogy ne tévedj el a bécsi egyetemenként különböző rengeteg keresztkérdésben és a határidőket is tartani tudjad! Segítünk a megfelelő szak választásban, az érdeklődésednek megfelelően a több száz lehetőségből, hogy július végéig beadhasd a jelentkezésedet. Ezzel kapcsolatban lesz jó néhány költséged, ami jelentős tétel, viszont a segítségünkkel sokat spórolhatsz. Pl.: hogyan kell lefordítani az érettségit, a nyelvvizsgát, és a kért dokumentumokat előre a legkedvezőbben és helyesen kell kitölteni a jelentkezési lapot. Egy-egy apróságnak tűnő hiba komoly költségekkel járhat. Mindez érvényes a folytatásban is, segítségünkkel megismered a helyes utat, a jó megoldásokat.

Továbbtanulásod Ausztriában, Bécsben lényegesen alacsonyabb költségekkel járhat.

Tandíjak:

Ausztriában az egyetemi szemesztereket nagyban támogatja az állam, már egészen alacsony tandíjért, 8 szemeszterig támogatottan tanulhatsz. Ez főleg azért fontos, mert vannak 6 szemeszter alatt teljesíthető szakok, így a képzés végéig megtarthatod a támogatásod. A testnevelési, vagy a jogi karoknál persze 8-10 szemeszter a képzés, de itt kettővel több szemeszter támogatott.
Például az ÖH-Beitrag 2024-ben szemeszterenként 22,2 euro, ha ezt az itthoni költségtérítéses képzésekhez hasonlítod, máris kiderül, hogy megéri Ausztriában, Bécsben tanulnod.

Segítünk neked, hogy költségeidet diákmunkával fedezhesd, amennyiben szükséged van rá, és igényled.

Tapasztalatok alapján, gyakorlatilag minden diák dolgozik valahol.
A bécsi élet egy hónapjára átlagosan 600-800 Euro is elég egy egyetemista diáknak, ha pénzt szeretnél keresni, munkát is találunk neked!
Diákmunkával az adómentes határig, heti 10 órában nyugodtan dolgozhatsz!

Fordulj hozzánk bizalommal még ma, kapcsolati oldalunkon megtalálod elérhetőségeinket.