Bécsben szeretnél továbbtanulni 2024 -ben a segítségünkkel? Megéri igénybe venni a szolgáltatásainkat?

Természetesen, ha a pénz számít, akkor a legtöbb diák szeretné a legkevesebből megúszni a jelentkezést, az utazást, az ügyintézést, lakhatást, diákéletet. Bécsi helyi tapasztalatunk és kapcsolataink jóvoltából jelentős összeget spórolhatsz meg a beiratkozási ügyintézésekben, azon felül, hogy kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb csomagunkat. Nem lesznek plusz és váratlan költségeid.

Weblapunkon, az adatok ellenőrzése és frissítése: 2024.01.01.

Megmutatjuk a spórolós megoldásokat, a sok fix költség mellett. Fordulj hozzánk bizalommal és eláruljuk a költségkímélő megoldásokat, tehát összességében mindenképpen jobban jársz majd. Tudtad, hogy itt a diákmunkáért óránként akár 10-14 Eurót is kaphatsz? Érdekel a diákmunka? Szeretnél egy kiváló német nyelven megírt önéletrajzzal jelentkezni? Segítünk, s megírjuk neked!

Ismerjük, s napra készek vagyunk 2024-ban a bécsi egyetemek határidőivel és a részletekkel. Előre kiszámoljuk neked, hogy milyen költségeid lesznek a hivatalokban, ne érjenek váratlan meglepetések az ügyintézések alatt. Az utazási költségeidet is minimalizálni tudjuk, a VIP csomag esetén pedig az egész költséget átvállaljuk. Utazási lehetőségekről itt olvashatsz!

Hatalmas segítséget jelent majd neked, ha tudod:
a teljesség igénye nélkül 🙂

  • Hogyan lesz EÜ biztosításod?
  • Hogyan választod ki a szállásodat?
  • Miként kell pontosan felvenni a tárgyak?
  • Hogyan kapod meg a felvételi anyagokat?
  • Milyen módon lesz teljes értékű osztrák diákigazolványod?
  • Milyen dokumentumok legyenek itt nálad Bécsben?
    – stb…

A bécsi élet során is mindenbe bevezetünk, rengeteg tapasztalunk van számodra, irányt mutatunk pl.: az éjszakai életben, a szabadidős tevékenységekben és még jó néhány fontos dologban.
A nyelvi nehézség, bizonytalanság először természetes, viszont nehézségeket jelenthet: segítségünkkel ezzel sem lesz problémád.

Felkészítünk, hogy gondtalanul fogjál neki az Egyetemi tanulmányaidhoz, mindig lesz egy csapat melletted, akire számíthatsz: a becsidiak.hu csapata és baráti köre!